Anul XVII - Nr. 5365 - VINERI - 12.12.2014 - ISSN 1841-2114

Invatamant

Data 16-06-2012 (13 voturi)   Yahoo

Ultimul clopoţel pentru clasa a VIII-a de la "Nicolae Iorga"

• Alina ANDREICA

Emoţie, nostalgie, refrenuri de neuitat, multe flori şi zeci de aparate foto. Aşa s-ar putea traduce doar în cāteva cuvinte atmosfera din curţile şcolilor, unde ieri s-au desfăşurat festivităţile de absolvire a elevilor de clasa a VIII-a.

Ultimul clopoţel a răsunat ieri şi în curtea Şcolii "Nicolae Iorga" Baia Mare, unde 118 absolvenţi şi-au luat rămas- bun de la diriginţi, de la dascăli şi colegi. "La mijloc de iunie, atenţia tuturor se îndreaptă spre absolvenţii claselor a VIII-a. Este o sărbătoare şi, în acelaşi timp, un nou început. Din cele cinci clase de-a VIII-a, şefă de promoţie a fost desemnată Blanka Zicher, care a finalizat toţi cei patru ani de gimnaziu cu media 10. Īn total, noi am avut cinci elevi care au finalizat clasa a VIII-a cu media 10. Este vorba de Tudor Todoruţ, Alexandra Bozāntan, Iazmina Pop, Raluca Fărcaş şi Blanka Zicher. Noi le dorim succes tuturor absolvenţilor de-a VIII-a la examenele ce urmează să le susţină şi să nu uite să pună suflet în tot ceea ce doresc să realizeze în viaţă", a precizat prof. Mihai Boloş, directorul Şcolii "Nicolae Iorga".

Noteaza articolul de mai sus - Nota 1 Nota 2 Nota 3 Nota 4 Nota 5 (maxima)   Nota actuala (13 voturi)
Prima pagină

Şopârla cu clopoţei

Cānd au început să plece de la noi firmele străine către ţări mai ieftine, gen Ucraina, ne-am panicat şi supărat. pe larg...

Sondaj 

Curs valutar - 19/12/14

Euro EUR = 4.4705 RON
USD USD = 3.625 RON
CHF CHF = 3.7137 RON

Publicitate
Parcuri de distractii, gonflabile, locuri de joaca modulare, de lemn si de plastic

Tzontzo club petreceri pentru copii