Anul XVII - Nr. 5365 - VINERI - 12.12.2014 - ISSN 1841-2114

Sport

Data 07-03-2012 (36 voturi)   Yahoo

JUDO. CAMPIONAT NAŢIONAL

Două de argint, două de bronz

• Mircea GRUMAZ

La finele săptămānii trecute, la Drobeta Turnu-Severin s-a disputat Campionatul Naţional individual pentru Tineret, Under 23. Au participat mai mulţi sportivi de la CSM Baia Mare, care au reuşit să obţină două medalii de argint şi două medalii de bronz.

Cat. 48 kg. Claudia Pop (CSM Baia Mare) a trecut în primul tur de Ruth Barna (Liberty Oradea), apoi pierde la Roxana Haluş (SCM Deva)
Cat. 52 kg. Elena Bob (CSM) a pierdut în primul tur la Cristina Dumitru (CSM Piteşti)
Cat. 57 kg. Antonia Silaghi (CSM) a pierdut în primul tur la Dora Kovacs (Unio Satu Mare)
Cat. 63 kg. Ana Maria Varga (CSM) a cāştigat cu Adina Dumitrescu (Steaua Petrom), cu Ana Maria Lazăr (U CSM Cluj Dinamo) şi a pierdut finala la Adriana Vlădoiu (Steaua Petrom)
Ionela Dāmban (CSM) a trecut de Larisa Staicu (Miercurea Ciuc), apoi a pierdut la Ana Maria Lazăr (Cluj Dinamo). În recalificări, cāştigă cu Adina Dumitrescu (Steaua Petrom), iar pentru bronz se impune în faţa Laviniei Lioveanu (Dacia Mioveni)
Laura Augustin (CSM) trece de Sorina Turcanu (Focşani), apoi pierde la Lavinia Lioveanu (Mioveni) şi în recalificări la Georgiana Pantea (Liberty Oradea) - locul 7
Cat. 78 kg. Olga Rus (CSM) trece de Cristiana Cojocaru (Unirea Iasi), de Monica Rusu ("U" CSM Cluj), dar pierde finala la Mădălina Pantea (Liberty Oradea)
Ania Lenghel (CSM) o învinge pe Izabela Kuti (SCM Deva), apoi pierde la Mădălina Pantea (Liberty). În meciul pentru bronz o învinge pe ieşeanca Cojocaru.
Cat. 60 kg. Adrian Roman (CSM) pierde în runda inaugurală la Marcel Cercea (CSŞ Alba)
Raul Cormoş (CSM) pierde în turul II la Bertalan Farkas (Liberty), apoi pierde şi în recalificări la Alexandru Ilie (Petrom)
Cat. 81 kg. Andrei Nyeriak (CSM) trece în turul II de Răzvan Bodea (Liberty), dar pierde apoi la Csaba Horvath (CSŞ Miercurea Ciuc). În recalificări este învins de Raul Hanciuta (Univ. Arad)
Denis Pop (CSM) trece în turul II de Alexandru Vacarenco (CSŞ 2 Bucureşti), apoi pierde la Emil Rădulescu (Poli Iaşi). În recalificări este învins de Cătălin Andrei (CSM Piteşti)
Cat. 90 kg. Andrei Buda (CSM) pierde la Alexandru Ilie (Sterhaia), după care pierde şi în recalificări la Florin Sava (SCM Deva).

Noteaza articolul de mai sus - Nota 1 Nota 2 Nota 3 Nota 4 Nota 5 (maxima)   Nota actuala (36 voturi)
Prima pagină

Şopârla cu clopoţei

Cānd au început să plece de la noi firmele străine către ţări mai ieftine, gen Ucraina, ne-am panicat şi supărat. pe larg...

Sondaj 

Curs valutar - 22/12/14

Euro EUR = 4.475 RON
USD USD = 3.6474 RON
CHF CHF = 3.7175 RON

Publicitate
Parcuri de distractii, gonflabile, locuri de joaca modulare, de lemn si de plastic

Tzontzo club petreceri pentru copii